Fietsen in Sevilla.

Heerlijk ontspannen op de fiets Sevilla ontdekken: Lekker cruisen langs de bezienswaardigheden en highlights van de stad.

De stad heeft weinig hoogteverschillen wat het een ideale stad om te fietsen maakt. De stad staat tevens bovenaan de lijst met meest fietsvriendelijke steden van Spanje! In Sevilla zijn er meerdere bedrijven waar je een fietstour kunt boeken om de stad te ontdekken.

Baja Bikes fietstours

Baja Bikes is de wereldwijde marktleider in georganiseerde fietstochten. Het bedrijf is actief in meer dan 100 wereldsteden en heeft per stad unieke, passende fietstours.

De beste fietstochten in Sevilla:

  • Sevilla fietstocht: De Highlights
  • Sevilla fietstocht incl. Tapas

Nederlandse gidsen

Veilig online boeken

Zie veel in korte tijd

Meer dan 10 jaar ervaring

Sevilla fietstour: De highlights

Met de Sevilla Highlights fietstour fiets je in 3 uur via de speciaal ontwikkelde fietsroute langs alle bekende, leukste en meest indrukwekkende plekken van de stad.

Jouw Nederlandstalige gids zal je tijdens de trip voorzien van info en tips en verhalen vertellen over hetgeen je krijgt te zien.

Met de highlights fietstocht kom je onder andere langs de Torre de Oro, La Catedral, Giralda, Alcazar Paleis, Park Jardines de Murillo en het Plaza de Espana.

Prijs per persoon: € 25,-

Sevilla fietstour + Tapas!

Met de Sevilla Tapas fietstour ga je de minder bekende plekken van Sevilla opzoeken. Naast deze tour kun je óók gewoon de highlights fietstour doen.

Met de tapas fietstocht kom je onder andere langs het Expo ’92,  de oude stadsmuren, Puente de la Barqueta en de Macarena stadspoort.

Halverwege de fietstocht maak je een stop waar je heerlijk van tapas en een drankje gaat genieten.

Prijs per persoon: € 37,50

FIAFIA Fietstours

Een andere aanbieder van Nederlandstalige tours per fiets is FIAFIA. En om het af te maken gebruiken ze ook nog eens Nederlandse fietsen (Cortina)!

Het is bij FIAFIA tevens mogelijk om na de tour zelf de fietsen langer te huren zodat je zelfstandig de stad kunt verkennen per fiets.

Andalucía Tours & Discovery

Andalucía Tours & Discovery is een aanbieder van fiets tours in meerdere Andalusische steden. In Sevilla organiseren ze een normale fietstour door de stad maar kun je ook een wildere fietstocht per mountainbike maken in het adembenemende landschap rondom Sevilla.

Ook bij dit bedrijf kun je een Nederlandse gids boeken.

Fietstochten in Sevilla met BajaBikes