Hotels en appartementen in Sevilla

Het aanbod van hotels in- en rondom Sevilla is enorm. Dit komt doordat het een van de meest toeristische steden en regio’s is van Spanje.

Met name de meest toeristische wijken zoals het centrum en Santa Cruz huisvesten veel hotels. De keuze en verschillen zijn dan ook enorm: Je vindt hier een mix van budget- en luxe(re) hotels.

In Sevilla is voldoende keuze aan hotels, ook als je wat minder wenst uit te geven. Om zo voordelig mogelijk te verblijven is het verstandig om:

  1. Op tijd te boeken
  2. Een pakket te boeken waar een hotel bij is inbegrepen
  3. Hotels- en kamers met elkaar te vergelijken
  4. Buiten het hoogseizoen te boeken (Augustus & September)
Vliegen naar Sevilla met de voordeligste vliegtickets.

Goedkope stedentrips naar Sevilla

In Sevilla is voldoende keuze aan hotels, ook als je wat minder wenst uit te geven. Om zo voordelig mogelijk te verblijven is het verstandig om:

Op tijd te boeken
Een pakket te boeken waar een hotel bij is inbegrepen
Hotels- en kamers met elkaar te vergelijken
Buiten het hoogseizoen te boeken (Augustus & September)

Op tijd boeken

Om zoveel mogelijk te besparen op je verblijf (en vliegtickets) is het verstandig op tijd te boeken. Het liefst 3 maanden of langer van tevoren.

Een pakket boeken inclusief hotel

Veel reisaanbieders verkopen complete pakketten voor reizen en stedentrips. Dit is vaak de reis, het verblijf en een activiteit in één pakket. Doordat deze aanbieders groot inkopen kunnen ze deze pakketdeals vaak tegen scherpe prijzen per persoon verkopen. Voorbeelden van voordelige en betrouwbare reissites:

Travelbird
VakantieDiscounter
Bekijk de goedkoopste stedentrips naar Sevilla →

Goedkope Hotels in Sevilla

Hotelkamers vergelijken

Hotelkamers kun je het beste via Trivago vergelijken. Deze zoekmachine zoekt de beste deals op meer dan 200 boeking websites. Zo heb je gegarandeerd de scherpste prijs als je een losse kamer wilt boeken.

Buiten het hoogseizoen boeken

Tijdens het hoogseizoen zijn de prijzen vanzelfsprekend een stuk hoger dan erbuiten. Probeer je reis naar Sevilla dan ook buiten de maanden Augustus en September te boeken, zo heb je voor minder geld dezelfde ervaring. Je vermijdt tevens de enorme hitte tijdens deze periode.

Tip: tijdens populaire feestdagen kunnen de prijzen van hotels makkelijk tot 40% of meer in prijs stijgen. Let hier op met de periode dat je naar Sevilla wilt gaan. Mocht je niet specifiek voor deze feesten gaan dan betaal je onbedoeld teveel.

Data wanneer hotelprijzen fors stijgen:

De week voor Pasen (Semana Santa)
Week van de Feria (in April of Mei)

Bekijk de goedkoopste Hotels →

Goedkope vluchten naar Spanje met Veuling.

Huur een appartement in Sevilla

Steeds meer mensen huren liever een appartement dan een hotelkamer. Misschien jij ook wel? Dat kan perfect in Sevilla! In de stad zijn vanwege de populariteit er erg veel appartementen te huur voor toeristen. Zo kun je Sevilla als een local ervaren!

Of je nu in een leuk knus straatje in een van de charmante wijken wilt verblijven of lekker centraal in het centrum, de keus is aan jou.

Appartementen vergelijken en boeken

Als je een appartement wilt huren is het net als met een hotelkamer verstandig vooraf goed te vergelijken en de recensies te lezen. Je kunt appartementen vergelijken via:

AirBnB
HomeAway
Wimdu